Booster Dual Max

Booster Dual Max er en ny multifuelbrenner i fra Kovea i 2011. Booster Dual Max er en stillebrenner som går på både gass og bensin. Det er ikke vanlig at stillbrennere går godt på flere drivstoff, men denne nyheten er utstyrt med et luftspjeld som gjør dette mulig. Støyen fra denne brenneren under bruk er redusert med 70 til 80% i forhold til ordinære multifuelbrennere.

I tillegg har Booster Dual Max, høy effekt som stillebrenner, innbygd dyserenser, lang sikker slange og ikke minst så er den stødig og solid.

Booster Dual Max med bensinflaske

Stort brennerhode sørger for god varmefordeling. Forvarmingsrøret er utstyrt med varmeskjold for å holde jevnere varme og høy effekt.

Når Dual Max benytter gass som drivstoff er ikke forvarming nødvendig, og luftspjeldet settes i posisjon 50%

Når man benytter bensin trengs det forvarming. Fyll opp medfølgende flaske med renset bensin til falsen på flasken. Pump 20 til 30 ganger så det blir trykk i flasken. Sett luftspjelet i posisjon helt åpen. Åpne regulatoren et kort øyeblikk så det står bensin helt frem til dysen. Ha litt besin i skålen under brenneren og tenn på. La dette brenne i ca 45 sekunder. Åpne regulatoren forsiktig og brenneren vi begynne å brenne oppe i brennerhode. Under forvarmingen avgir brenneren noe avgass og sot, så dette anbefalles å gjøre utenfor telt eller lavvo.

Heat Cap er et varmegitter som er utviklet spesiellt til Booster Dual Max og gir god varmespredning fra kokeapparatet når dette også skal brukes til oppvarming av lavvo eller telt. Med en Heat Cap i tillegg til en Booster Dual Max har man både en multifuelbrenner til matlagning og en varmeovn av klasse.