Skip to main content

Moonwalker

Kovea har et bredt utvalg gassbrennere i høy kvalitet. For turer der lav vekt er viktig har vi blandt verdens letteste brennere både med og uten piezo tenning. Vi har tradisjonelle camping bluss og selvfølgelig gassapparat for større kjelder der gassboksen kobles til med slange.

Moonwalker et stødig kokeapparat med sammenleggbare ben, innfellbar piezotenning samt forvarmingssystem for gassen. På denne brenneren er det plass til store kjeler som står støtt på grunn av rillene på kjelestøttene. Slangen er markedets lengste og mykeste av denne typen hvilket gir fleksibel plassering av gassboksene. På kalde dager hjelper det mye å få gassboksen litt opp, eller plassert på et varmere sted ved siden av brenneren.

TITANIUM STOVE

Titanium Stove er en meget praktisk, tar liten plass, lav vekt og solid gassbrenner laget i titan. Denne gassbrenneren har piezotenning, innfellbare kjelestøtter med riller og justeringsskrue. På tur får brenneren lett plass i kjelesettet eller i brystlommen.

SUPALIGHT TITANIUM

SupaLight Titanium, er som navnet sier – superlett. Denne kvalitets gassbrenneren veier kun 60 gram og får plass i et lite medfølgende stoffetui. For turer der hvert gram teller er SupaLight Titanium et meget godt valg.

SCOUT STOVE

Scout Stove er en rimelig og meget praktisk brenner for alle typer tur/camping. Dette kokeapparatet har et brennerhode med stor diameter og meget god varmespreding når man skal benytte stekepannen. De innfellbare kjelestøttene har riller for at kjeler og panner skal stå sikkert. Piezotenningen er koblet sammen med regulatorskruen. For å starte apparatet er det bare å skru på gassen mot klokken og trykke inn tenningen.